L’Amateur del Vilafranca perd amb el líder Benicarló B tot i fer un gran partit (0-1)

781

L’Amateur va perdre 0-1 davant el líder Benicarló B al Serrito el diumenge 26 de febrer.

Van debutar els juvenils Borja i Ferran i gran partit de Manel en el seu marcatge a Jairo, pitxitxi de la categoria.

Alineació: Adrian Vicente, Enric Conesa, Hector, Bruno, Nicolas, Manel, Ivan, Pau Tena, Javi Prades, Adrian Andrés i Javi Fortanet.

També van jugar Pablo Andrés, Borja i Ferran.

Gols: 0-1 (38)

Els vilafranquins van variar una mica el seu esquema habitual, jugant amb un 4-1-4-1 que va incomodar als visitants, acostumats a les grans dimensions del seu camp.

Adrian Vicente va fer diverses parades de mèrit a la primera meitat. Al minut 38 va arribar el 0-1. Els vilafranquins es van aproximar a l’àrea diverses vegades però els xuts impactaven en defensors i no tenien massa perill. Al minut 45, penal per als visitants i bona parada d’Adrian.

A la segona meitat, els vilafranquins van seguir amb el seu excel·lent treball defensiu, el Benicarló B no va tenir massa ocasions, la més clara una pilota al travesser. Adrian Andrés va tenir l’ocasió més clara per als vilafranquins.

El proper partit serà a Albocàsser en dia i hora per determinar.