L’Amateur del Vilafranca perd amb el Benassal i acaba últim la lliga (1-3)

518

DiaDia

El Vilafranca tancava la temporada 2017-2018 amb derrota 1-3 davant el Benassal el passat diumenge 7 de maig al partit disputat al Pla de Mig Ull de Cinctorres.

L’11 inicial va estar format Adrian Monfort, Nicolas, Mateu, Hector, Alejandro, Andreu, Sergi, Ivan, Adrian Gil, Edo i Adrian Andrés.

També van jugar Pablo Pitarch, Toni, Bruno i Ximo.

El Benassal va fer el 0-1 al minut 12 i just abans del descans va arribar el 0-2.

A la segona part, els vilafranquins es posaven al partit quan Andreu transformava un penal al minut 68, pero els visitants farien l’1-3 només 2 minuts després.

Així finalitzava una molt mala temporada de l’equip amateur, que ha acabat al lloc 15 de la classificació, després de la retirada de Les Palmes Castelló.

28 partits jugats pels de Paco Abellan i Alex Tena, 2 victòries, 6 empats i 20 derrotes, 32 gols a favor i 82 en contra.

Edo amb 21 i Nicolas amb 6 han estat els màxims golejadors.