L’Amateur del Vilafranca perd amb claredat davant Els Ibarsos (0-5)

771

DiaDia

El passat dissabte 1 de setembre, l’Amateur del Vilafranca jugava un nou partit de pretemporada al camp del Serrito. El seu rival era Els Ibarsos, equip de Primera Regional que ha acabat segon i quart les 2 passades temporades. Els visitants van ser molt superiors i es van acabar imposant per 0-5.

Pels vilafranquins van jugar d’inici: Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Pablo Pitarch, Andreu, Pau, Pablo Edo, Enric, Adrian Andres i Edo.

També van jugar Mihai, Adrian Garcia, Ximo i Sergi.

El 0-1 va arribar al minut 5. 5 minuts després, Adrian Monfort aturava un penal. Al descans es va arribar amb 0-2.

A la segona part, Els Ibarsos va fer el 0-3 al 56 i després van anotar 2 gols en només 3 minuts fins al 0-5 final.

Aquest diumenge 9 de setembre a les 17 hores, els jugadors de Fabrizio Burtet jugaran el seu últim partit de pretemporada, serà a Benassal amb motiu de la Final del Memorial Enrique Sancho davant l’Esportiu Cinctorrà.