L’Amateur del Vilafranca perd als últims 30 minuts a Xert (5-1)

555

L’Amateur va tornar a jugar després de 2 setmanes el dissabte 4 de febrer a Xert on va perdre 5-1.

Alineació: Adrian Vicente, Alejandro, Hector, Pablo Pitarch, Nicolas. Andreu, Ivan, Pablo Tena, Javi Prades, Javi Fortanet, i Pablo Andrés.

També va jugar Campos.

Gols: 0-1 Pablo Tena (3), 1-1 66), 2-1 (70), 3-1 (76), 4-1 (81), 5-1 (86)

Els vilafranquins van sorprendre l’equip local amb un gol de Pablo Tena als 3 minuts. D’ací al descans, el Xert va dominar el partit, amb els visitants defensant-se amb ordre. Els locals van enviar una pilota al travesser i van fallar un penal.

Els canvis al descans van fer millorar molt al Xert, que va empatar el partit en el minut 66. El 2-1 va arribar en clar fora de joc. En els últims minuts, el Vilafranca va notar el cansament i el Xert marcar 3 gols més fins el 5-1 final.

El proper partit serà al Serrito davant el Atzeneta, el diumenge 12 de febrer amb l’hora per determinar.