L’Amateur del Vilafranca perd a Rosell (4-1)

642

DiaDia

Derrota per 4-1 de l’Amateur del Vilafranca en la seua visita al Camp de la Planeta de Rosell el diumenge 11 de novembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Mateu, Andreu, Jorge, Pablo Pitarch, Nicolas, Edo, Adrian Gil, Planell i Adrian Andres.

També van jugar Sergi, Enric, Ivan i Adrian Garcia.

Els locals van marcar els 2 primers de jocs després de dues jugades d’estratègia als minuts 12 i 32. Planell va tindre l’ocasió més clara dels vilafranquins amb 0-0 al marcador.

A la segona part, el Vilafranca feia el 2-1 amb gol d’Enric al minut 68. El Rosell ràpidament marcava el 3-1 i quasi amb el temps complit arribava el definitiu 4-1.

Aquesta setmana els de Fabrizio Burtet jugaran 2 partits. Dijous a les 21h al camp del Vinromà per recuperar el partit aplaçat per la pluja i el diumenge 18 l’Atzeneta visitarà el Serrito.