L’Amateur del Vilafranca perd a l’últim instant a Atzeneta (2-1)

473

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca va perdre 2-1 al camp del Porrejat d’Atzeneta el diumenge 29 d’octubre.

D’inici van jugar Adrian Marin, Alejandro, Hector, Mateu, Jorge, Andreu, Ivan, Adrian Gil, Edo, Nicolas i Adrian Andrés.

També van jugar Toni, Sergi, Edgar i Pau Roda.

A la primera part l’Atzeneta es va avançar al minut 14 de joc. Els vilafranquins no van arribar massa a l’area rival.

A la segona part, el Vilafranca es va quedar amb 10 per expulsió de Nicolas. Els locals van tindre ocasions amb bones intervencions d’Adrian. Edo igualava el partit al minut 78, i uns minuts més tard el Vilafranca enviava un baló al travesser.

Al minut 95, l’Atzeneta marcava el 2-1 definitiu, en una jugada molt protestada per fora de joc.

El proper dissabte 4 de novembre els de Paco Abellán i Alex Tena rebran l’Albocàsser al camp del Serrito a partir de les 16’30h.