L’Amateur del Vilafranca no pot amb el Benlloch al Serrito (1-2)

730

DiaDia

Segona derrota a casa de la temporada per al CF Vilafranca després de perdre 1-2 davant el Benlloch el diumenge 17 de desembre.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Jorge, Andreu, Ivan, Adrian Gil, Edo, Adrian Andres i Planell.

També van jugar Enric, Adrian Garcia, Sergi i Jesus.

Partit bastant igualat amb molt poques ocasions de gol per part dels dos equips. El fort vent també va marcar el joc.

El Benlloch va fer el 0-1 al minut 14 amb un llançament llunyà que sorprenia a Adrian. 10 minuts més tard Andreu aprofitava una sèrie de rebots a l’àrea per fer el gol de l’empat.

Al minut 28, els visitants marcaven l’1-2 en un llançament de corner, aprofitant un mal refús del porter local.

A la segona meitat, els vilafranquins ho van intentar sense ocasions massa clares. Als darrers 10 minuts Andreu i Jesus van poder marcar.

El proper partit serà a Benassal el dissabte 22 a les 16h.