L’Amateur del Vilafranca goleja al Vinaros B (1-4)

573

El CF Vilafranca va golejar 1-4 al Vinaròs B el diumenge 13 de març.

Alineació: Adrian Vicente, Alejandro, Hector, Manel, Nicolas, Andreu, Pablo Tena, Guillem, Javi Prades, Pablo Andres i Aitor.

També van jugar Adrian Andres i Enric Beltran.

Gols: 0-1 Guillem (42), 0-2 Pablo Andres (48), 0-3 Pablo Andres (59), 1-3 (60), 1-4 Enric Beltran (70)

Els vilafranquins afrontaven el partit amb moltes baixes i els juvenils Manel i Enric Beltran van debutar amb el primer equip.

Els visitants van ser molt superiors al llarg de tot el partit, al descans es va arribar amb 0-1 amb el gol de Guillem.

Després del descans, el golejador Pablo Andres va anotar 2 gols en 11 minuts, per posar un clar 0-3, i ja suma 11 aquesta temporada. 1 minut més tard el Vinaròs B marcava el 1-3, però el juvenil de primer any Enric Beltran marcava 7 minuts després d’entrar en el terreny de joc el definitiu 1-4.

El Vilafranca va poder ampliar el marcador amb diverses ocasions.

El proper partit serà davant la Jana al Serrito, però ja el primer cap de setmana d’abril.