L’Amateur del Vilafranca empata davant el Rosell tot i ser només 10 jugadors (2-2)

551

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca tornava a puntuar després d’unes quantes jornades sense fer-ho, amb un empat 2-2 davant el Rosell al Camp del Serrito el diumenge 11 de març i ho feia amb circunstàncies adverses, 10 jugadors i Pablo Pitarch de porter.

Van jugar Pablo Pitarch, Mateu, Hector, Alejandro, Nicolas, Andreu, Adrian Gil, Ivan, Edo i Ximo.

Cap al minut 10 Andreu va enviar una pilota al travesser. La primera part va ser prou igualada. El Rosell va tindre una clara oportunitat que el porter Pablo enviaria a corner. Al minut 31, els visitants van marcar el 0-1.

A la segona part, el joc va ser més intens. Edo marcava al 51 un golàs des del mig del camp. El Rosell va atacar més i va enviar un baló al pal. Al minut 77, arribaria l’1-2 en una falta que el Rosell va traure d’un lloc incorrecte. Els vilafranquins van continuar lluitant i al minut 88 aconseguien igualar novament el partit en una jugada embolicada amb rebots, pilota al pal i gol en pròpia porta.

El proper partit serà a Vinaròs el cap de setmana del 24 i 25 de març.