L’Amateur del Vilafranca empata amb l’Atzeneta al Serrito i continúa sense guanyar de local (1-1)

554

Vilafranca i Atzeneta van empatar a 1 al Serrito el diumenge 12 de febrer.

Alineació: Adrian Vicente, Bruno, Andreu, Javi Nadal, Nicolas, Ivan, Pablo Tena, Edo, Adrian Andrés, Javi Fortanet i Pablo Andrés.

També va jugar Pau Pitarch.

Gols: 1-0 Adrian Andres (29), 1-1 (40)

Els vilafranquins van eixir amb molta força i van tindre oportunitats per marcar.

Adrian Andrés va fer l’1-0 al minut 29, però després l’Atzeneta va passar a dominar la situació i després de diversos avisos, arribava l’ 1-1 al 40.

A la segona meitat, oportunitats per a tots dos equips. El Vilafranca va tancar al conjunt visitant als últims 20 minuts i bones ocasions per a Javi Fortanet i Nicolas.

Pablo Tena va enviar un llançament de falta directa al pal al 86 que haguera pogut decidir el partit.

El proper partit serà a Tírig el diumenge 19 de febrer a les 17’30 hores.