L’Amateur del Vilafranca empata amb el Salsadella (1-1)

598

Vilafranca i Salsadella es van repartir els punts el diumenge 10 de gener després d’empatar a 1 al Serrito.

Alineació: Vidal, Hector Artola, Hector, Javi Nadal, Alejandro, Andreu, Javi Prades, Jordi, Guillem, Aitor i Pablo Andrés.

També va jugar Edo.

Gols: 0-1 penal (32), 1-1 Aitor (34)

Els vilafranquins van dominar des del minut 25 al descans. L’àrbitre va anul·lar un gol legal a Jordi al minut 20. Després oportunitats per a Aitor i Pablo Andres. El Salsadella va marcar el 0-1 de penal al 32, però 2 minuts Aitor aconseguia l’1-1. Abans del descans, els locals tindrien diverses aproximacions perilloses.

La segona part va ser més igualada, de molta lluita i pilotes llargues, sense ocasions per a tots dos equips.

El proper diumenge 17 de gener, inici de la segona volta, a les 16 derbi al Serrito Vilafranca – Benassal.