L’Amateur del Vilafranca empata a casa amb el Vall d’Alba (2-2)

575

L’Amateur va empatar 2-2 al Serrito davant el Vall d’Alba el diumenge 20 de novembre.

Alineació: Adrian Vicente, Bruno, Javi Nadal, Andreu, Nicolas, Javi Prade, Ivan, Jordi, Edo, Adrian Andrés i Pablo Andrés.

Gols: 0-1 (7), 1-1 Pablo Andrés (25), 2-1 Edo (31), 2-2 (81)

Els visitants van començar creant cert perill amb pilotes llargues. Als 7 minuts després d’un greu error defensiu arribava el 0-1. Després els vilafranquins van dominar la situació i van tenir clares ocasions per marcar. El Vall d’Alba va tindre el 0-2 en una contra que va sortir fora.

Pablo Andrés i Edo van marcar 2 gols del 25 al 31 i després els locals van poder marcar algun gol més.

A la segona meitat, el Vilafranca va anar perdent intensitat amb el pas dels minuts i el Vall d’Alba va aprofitar una pilota llarga del porter que la defensa no va encertar a rebutjar per empatar el partit a 8 minuts del final. I a punt va estar d’arribar el 2-3 en una rematada molt propera a porteria que va eixir alta.

El proper diumenge 27 de novembre a les 17h partit al camp del cuer Benlloch.