L’Amateur del Vilafranca derrota l’Albocàsser amb hattrick d’Edo (4-2)

711

DiaDia

Tercera victòria de la temporada per al Vilafranca després d’imposar-se per 4-2 a l’Albocàsser al Serrito el dissabte 4 de novembre.

D’inici van jugar Mihai, Alejandro, Hector, Mateu, Jorge, Pablo Pitarch, Sergi, Enric Conesa, Pau Roda, Edo i Toni.

També van jugar Adrian Andres, Edgar, Ivan i Ximo.

Els vilafranquins van jugar una primera mitja hora un poc irregular i l’Albocàsser es va avançar al marcador al minut 24.

Sergi poc abans del descans aprofitava una bona assistència d’Enric Conesa per fer l’1-1.

A la segona part els locals van ser molt superiors a l’Albocàsser. Edo va fer el 2-1 al minut 46. Pero els visitants al 51 marcaven de cap en un corner el 2-2.

Els canvis al Vilafranca van fer millorar l’equip i Edo als minuts 75 i 81 completava el seu hattrick fent el 4-2 final.

El Vilafranca en aquest segon periode va tindre moltes ocasions, incluint un tir al pal d’Edo i un remat de cap de Toni al travesser.

L’últim hattrick al Serrito va ser al 2011, aconseguit per Jordi Beltran.

El proper diumenge 12 de novembre, els de Paco Abellán i Alex Tena jugaran a Rosell a les 16’30h.