L’Amateur del Vilafranca derrota 2-0 La Jana i continuen els bons resultats del 2016

663

Segueixen els bons resultats del Vilafranca a la segona volta, el diumenge 3 d’abril van derrotar 2-0 a La Jana al Serrito.

Alineació Adrian Vicente, Héctor Artola, Alejandro, Héctor, Nicolas, Javi Prades, Andreu, Guillem, Jordi, Pablo Andres i PabloTena.

També van jugar Edo, Sergio Campos, Adrian Andrés i Pablo Pitarch.

Gols: 1-0 Jordi (68), 2-0 Adrian Andrés (85)

A la Primera Part del els vilafranquins van dominar la possessió, amb ocasions per a Pablo Andres i Alejandro que van eixir altes. La Jana va tenir una bona ocasió que Adrian Vicente enviava a corner. Al minut 37 és va reclamar penal per mans clares a l’area visitant.

Després del descans, els vilafranquins van seguir amb el domini, encara que al minut 50, Hector enviava un baló al seu propi travesser després d’intentar despejar.

Al 68 arribava l’1-0, gran jugada personal de Jordi que batia que al porter en la seua eixida. Edo ba tenir el 2-0 amb bona Intervenció del Pprter. La sentència la signava Adrian Andrés amb una vaselina que significava el 2-0 definitiu.

El proper partit serà diumenge 10 d’abril a Xert 10 a les 17h.