L’Amateur del Vilafranca comença 2018 empatant a Benassal (1-1)

468

DiaDia

Valuòs empat, 1-1, de l’Amateur del Vilafranca al camp del Benassal el passat diumenge 7 de gener.

D’inici van jugar Adrian Monfort, Enric Conesa, Hector, Alejandro, Mateu, Jorge, Nicolas, Pablo Pitarch, Sergi, Edo i Adrian Andres.

També van jugar Adrian Gil, Bruno, Ivan i Ximo.

Els vilafranquins van fer una notable primera part i al minut 9 Edo feia el 0-1, marcant així el seu tretzé gol de la temporada. Després van tindre alguna ocasió per augmentar la distància al marcador, pero al minut 42 el Benassal empatava de penal.

A la segona part, els locals van ser superiors tenint oportunitats, encara que el Vilafranca també les tindria a la recta final del partit.

El proper partit serà a Tírig, possiblement diumenge a les 15’45 per començar la segona volta de la competició.