L’Amateur del Vilafranca cau golejat davant l’Atzeneta (0-4)

497

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca segueix amb la seua mala dinàmica de resultats i el passat diumenge 25 de febrer perdia 0-4 al Serrito davant l’Atzeneta.

D’inici van jugar Mihai, Toni, Hector, Alejandro, Nicolas, Pablo Pitarch, Pau, Adrian Gil, Adrian Andrés, Edo i Andreu.

També van jugar Ivan i Ximo.

Els visitants van crear moltes ocasions als primers minuts i arribava el 0-1 al minut 17. Després els vilafranquins van fer en propia porta el 0-2 al minut 30.

A la segona part, l’Atzeneta va fer 2 gols més en només 10 minuts que sentenciaven el partit. Els vilafranquins van tindre alguna opció de marcar sense massa fortuna, sent la més clara un tir d’Edo va anar a la part superior del travesser.

Els de Paco Abellan van jugar també el divendres a Salsadella on perdien per 3-0.

El proper partit serà a Albocàsser el divendres 2 de març a les 21h.