L’Amateur del Vilafranca cau golejat amb l’Albocàsser (1-4)

542

DiaDia

Primera derrota de la temporada del CF Vilafranca després de perdre 1-4 amb l’Albocàsser el dissabte 3 de novembre.

L’11 inicial va estar format per Adrian Monfort, Bruno, Mateu, Hector, Nicolas, Andreu, Ivan, Pau, Adrian Gil, Edo i Enric.

També van jugar Planell, Pablo Pitarch, Adrian Andres i Jorge.

Els visitants es van avançar molt prompte al marcador, fent el 0-1 al minut 6.

Després el Vilafranca portaria el pes del partit sense massa perill i l’Albocàsser jugava al contraatac. A poc del descans va arribar el 0-2.

A la segona part, els visitants van saber gestionar el marcador davant un Vilafranca que va acabar desquiciat amb l’arbitre, reclamant-se unes mans del porter fora de l’àrea i un penal sobre Adrian Andres.

El 0-3 va arribar al minut 56. Edo a centrada de Planell va fer l’1-3 i després Nicolas tindria una bona ocasió. Al 87, l’Albocàsser marcava l’1-4 definitiu.

El proper partit serà a Rosell, diumenge 11 de novembre a les 16h.