L’Amateur del Vilafranca cau golejat al derbi davant el Cinctorrà (0-5)

485

El Vilafranca segueix amb la seua greu crisi de joc i resultats de 2017 després de perdre 0-5 al Serrito davant el Cinctorrà al derbi comarcal a la nit del divendres 31 de març.

Alineació: Adrian Vicente, Alejandro, Andreu, Javi Nadal, Nicolas, Ivan, Campos, Javi Prades, Edo, Bruno i Adrian Andrés.

També van jugar Javi Fortanet, Hector i Pablo Pitarch.

Gols: 0-1 (15), 0-2 (23), 0-3 (34), 0-4 (45), 0-5 (64)

La fragilitat defensiva dels vilafranquins va permetre als visitants sentenciar el partit a la primera meitat amb un còmode 0-4. La bona actuació del porter Adrian va evitar una golejada major. En atac els locals no van xutar ni una vegada entre els 3 pals.

A la segona meitat, els de Francis Roig van treure una mica d’orgull encara que sense inquietar massa la porteria del Cinctorrà. Les ocasions més clares les va tenir Nicolás en els minuts 82 i 88. El Cinctorrà va anotar el definitiu 0-5 al minut 64.