L’Amateur del Vilafranca cau golejat a casa davant el Rosell (3-6)

448

Abultada derrota per 3-6 la que patia el Vilafranca davant el Rosell al Camp del Serrito el diumenge 15 de gener.

Alineació: Adrian Vicente, Enric Conesa, Javi Nadal, Alejandro, Pablo Pitarch, Andreu, Javi Prades, Edo, Adrian Andres, Bruno i Javi Fortanet.

També van jugar Pablo Andrés, Nicolas, Ivan i Pablo Tena.

Gols: 0-1 (25), 0-2 (32), 0-3 (35), 1-3 Javi Prades (35), 1-4 (57), 1-5 (60), 1-6 (66), 2-6 Pablo Andrés (67). 3-6 Nicolas (90)

Durant els primers 20 minuts, l’encontre va estar equilibrat, amb el Rosell dominant el baló i els vilafranquins defensant-se amb ordre. Pero del 25 al 35, els visitants van marcar 3 gols que sentenciaven el partit. Javi Prades va marcar un golàs de falta directa al minut 35, pero 5 minuts més tard Bruno era expulsat i el partit es complicava molt per als locals.

A la segona part, el Rosell marcaria 3 gols més en un periode de temps de 9 minuts, Edo també va ser expulsat i al tram final els vilafranquins van poder anotar 2 gols més tot i jugar amb 9, marcats per Pablo Andres i Nicolas.

El proper cap de setmana, partit al Ferreres Arayo de Càlig, en data i hora per determinar.