L’amateur del Vilafranca cau derrotat per 2-5 davant el Vilanova

656

L’Amateur va tornar a ser golejat a casa el diumenge 18 d’octubre, després de perdre 2-5 davant el Vilanova al Serrito.

Alineació: Adrian Vicente, Alejandro, Hector, Javi Nadal, Nicolas, Andreu, Campos, Edo, Cesar, Pablo Andres i Aitor.

També van jugar Pablo Pitarch, Jordi i Jordi Sales.

Els visitants s’avançaven en el marcador als 3 minuts, amb un xut llunyà que sorprenia a Adrian per alt. Ràpidament Campos des de fora de l’àrea aconseguia l’1-1. Semblava que els vilafranquins podien fer-se amb el control del partit però la veritat és que van faltar idees en atac. El Vilanova amb una pilota llarga aconseguia l’1-2 al minut 33.

Després del descans, els visitants van sentenciar el partit en els minuts 53 i 58, el primer amb un discutit penal precedit d’un error en el rebuig. Amb 1-4 els vilafranquins van apretar i van tindre diverses ocasions de gol, va marcar Edo el 2-4 al 68, però després els visitants van jugar més còmodes i a 5 pel final arribava el definitiu 2-5.

El proper diumenge 25 d’octubre, partit al Porrejat d’Atzeneta a les 16h.