L’Amateur del Vilafranca cau amb el Benassal al Serrito (1-2)

384

Derrota del Vilafranca per 1-2 al Serrito davant el Benassal el diumenge 23 d’abril.

Alineació: Adrian Vicente, Bruno, Hector, Manel, Nicolas, Andreu, Ivan, Gabi, Edo, Javi Prades i Adrian Andrés.

També van jugar Pablo Andrés, Pablo Pitarch i Alejandro.

Gols: 0-1 (7), 1-1 Edo (19), 1-2 (38)

Els visitants s’avançaven al marcador després d’aprofitar una errada defensiva dels locals. Després, Edo i Ivan tenien ocasions per a empatar. L’1-1 arribaria al minut 19, amb una bona vaselina d’Edo. Al descans s’arribava amb 1-2, gol marcat al minut 38.

A la segona part, poques ocasions de gol. El Benassal va jugar més a la contra i els vilafranquins tindrien un poc més el baló, pero el marcador ja no es va moure.

El proper diumenge 30 d’abril, penúltima jornada de lliga, a la qual el Torreblanca visitarà el Serrito.