L’Amateur del Vilafranca cau al Serrito davant el Vall d’Alba (2-3)

463

DiaDia

Primera derrota a casa de la temporada a casa de l’Amateur, després de perdre 2-3 davant el Vall d’Alba el diumenge 1 d’octubre.

Alineació: Mihai, Nicolás, Héctor, Mateu, Jorge, Ivan, Andreu, Toni, Enric Conesa, Edo i Javi.

També van jugar Adrian Andres, Edgar, Adrian Gil i Pablo Pitarch.

Els visitants es van posar per davant al primer minut de joc amb un autogol de Mateu. Els vilafranquins van estar bastant imprecisos en aquesta primera mitja part, amb molts errors a la passada. Javi Fortanet provocava un penal que transformava Andreu en l’1-1 al minut 22. Després els villafranquins van tindre una oportunitat de Javi Fortanet. A l’última acció de la primera part, el Vall d’Alba anotava l’1-2.

A la segona meitat, poques ocasions de gol per a tots dos equips. Edo al 64 va posar el 2-2 en el marcador després d’una jugada de diversos rebots, però el Vall d’Alba marcava el 2-3 al 76. Tot i que els visitants es van quedar amb 10, faltant 11 minuts per al final, el Vilafranca no va poder empatar, amb un tir al travesser de Nicolas des de quasi el centre del camp.

El proper diumenge 8 d’octubre a les 16h, de nou partit al Serrito, davant el Salsadella, equip amb el qual s’ha acordat canviar l’ordre de joc.