L’Amateur del C.F. Vilafranca continua sòlid al Serrito. Victòria davant del Peníscola per 2-0

780
Club de Futbol Vilafranca

Club de Futbol Vilafranca. Foto. C.F. Vilafranca

L’Amateur del CF Vilafranca va tancar l’any 2013 amb victòria per 2-0 davant el Peñiscola en un partit que es va disputar el dissabte 21 de desembre a la vesprada.

Alineació : Vidal, Fermin, Popu, Hector, Alberto, Santos, Andreu, David, Cèsar, Christian i Adrian Andrés.

També van jugar Adrian Fabregat , Hector Artola i Jordi Sales .

Gols : 1-0 Christian ( 40 ) , 2-0 Cesar ( 64 )

El Peníscola eixiria inspirat ​​al partit , dominant els 20 primers minuts, encara que sense ocasions davant la porteria de Vidal. Després els vilafranquins serien els que controlarien la situació . A 5 per al descans, arribava l’1-0 després d’una bona combinació entre Cesar i Christian que batia al porter per baix.

A la segona meitat el Vilafranca va tenir més possessió de pilota. Al 64 Cèsar marcava el 2-0. Als últims 15 minuts, el Peníscola va tenir una clara ocasió que va anar als 2 pals. Els de Toni Mallén, també van poder ampliar el marcador amb ocasions que el porter local va desbaratar.

Ara la competició s’atura per les festes nadalenques i el pròxim partit serà el diumenge 12 gener visitant al Vall d’ Alba.