Obres de pavimentació a Morella
Obres de pavimentació a Morella

-Nota de premsa de l’Ajuntament de Morella-

L’Ajuntament de Morella, dins del pla municipal de renovació urbana, ha començat avui les importants obres de millora de tres carrers de la localitat. Els treballs s’han iniciat al carrer Hospital i seguiran en les pròximes setmanes en Colomer i Mestre Carbó, millorant així, tres vials importants de la localitat.

El regidor d’obres, Rafa Pallarés, afirma que “aquestes actuacions són importants per a la localitat, ja que permeten seguir avançant en la renovació urbana de la ciutat, millorant tres carrers de la localitat”. A més, explica que “és important que seguim treballant en les millores de vials, bé a través de les renovacions o de les millores puntuals, per combinar obres de gran pressupost amb petits treballs i així, que presenten un bon estat”.

Les actuacions han començat avui al carrer Hospital, que és el que uneix la Plaça de la Basílica Arxiprestal amb la del Convent de Sant Francesc. És un vial important, tant per al trànsit com per als vianants. A més, una vegada que concloga aquesta actuació es començarà amb la renovació del carrer Colomer, que va des de la Plaça Escoles Pies i Basílica Arxiprestal fins al carrer Blasc d’Alagó. Finalment, es millorarà el carrer Mestre Carbó, que suporta un alt índex de trànsit diari, sent un dels paral·lels a Blasco d’Alagó i Sant Julià, que són els principals pel que fa a trànsit. Els treballs s’espera que es prolonguen durant els propers dos mesos .

En aquestes actuacions, realitzades per la brigada d’obres municipal, es millora la pavimentació d’aquests carrers que tenen en el cas d’Hospital i Colomer un paviment de pedra i en Mestre Carbó d’empedrat, i que ara mateix es troben en mal estat. Aquestes obres serviran per continuar amb el Pla Municipal de Renovació Urbana.