Obres Mestre Carbó

Obres Mestre CarbóL’Ajuntament de Morella, dins del pla municipal de renovació urbana, continua amb les importants obres de millora de diferents carrers de la localitat. Després que en les dues últimes setmanes, els treballs s’hagen centrat en els vials Hospital i Colomer, ara ha començat la millora del paviment del carrer de més longitud de la localitat: Mestre Carbó. Aquestes obres es preveu que s’allarguen durant més d’un mes. L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor d’obres, Rafa Pallarés, han supervisat l’inici de l’actuació aquest matí.

El primer edil morellà afirmava que “aquesta és una actuació important, ja que pretén millorar l’empedrat i les pedres del centre del carrer de més longitud de la localitat, que suporta un important nivell de trànsit diari”. A més explicava que “aquesta actuació a Mestre Carbó, s’uneix a les millores recentment escomeses en els paviments empedrats dels carrers Hospital i El Pes, permetent seguir avançant en la renovació urbana”. En aquestes actuacions, realitzades per la brigada d’obres municipal, es millora la pavimentació d’aquests carrers, que tenen un paviment de pedra, en el cas d’Hospital i Colomer, i d’adoquins en Mestre Carbó , i que ara mateix es troben en mal estat. Per això, els treballs se centren en la reparació i substitució dels adoquins i de les pedres centrals. Aquest vial suporta un alt índex de trànsit diari, sent un dels paral•lels a Blasco d’Alagó i Sant Julià, que són els principals pel que fa al trànsit. Els treballs que han començat aquesta setmana s’espera que es prolonguen durant un mes aproximadament. També cal recordar que aquestes setmanes passades s’ha actuat al carrer Hospital, que és el que uneix la Plaça de la Basílica Arxiprestal amb la del Convent de Sant Francesc i al Colomer, que va des de la Plaça Escoles Pies i Basílica Arxiprestal fins carrer Blasco d’Alagó.

A més, la brigada d’ obres també està emprenent unes importants obres per a la millora de l’entorn d’Ortells. En concret, s’està canviant la terra de diferents punts extramurs, es replanten arbres o s’instal•len diversos bancs. També es canviaran algunes baranes que estan en mal estat. Aquestes actuacions es preveu que s’allarguen durant tot el mes i contribuiran a millorar la zona exterior de la localitat. Cal recordar que les obres que s’executen en aquesta localitat es consensuen amb els veïns en les diferents reunions periòdiques que es mantenen amb ells.