La gastronomia de l’Alt Maestrat Human Land en la I Fira de Turisme Gastronòmic de Castelló

622
La gastronomia de l'Alt Maestrat Human Land en la I Fira de Turisme Gastronòmic de Castelló
La gastronomia de l'Alt Maestrat Human Land en la I Fira de Turisme Gastronòmic de Castelló
PUBLICITAT

Alt Maestrat Human Land, composat per Catí, Benassal, Culla i Ares, està avui i demà present en la I Fira de Turisme Gastronòmic de Castelló Ruta Sabor. Dins del Pla de Competitivitat Turística, Alt Maestrat Human Land, promogut per l’Associació Intermunicipal Catí, Culla, Benassal i Ares del Maestrat, amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana i el Patronat Provincial de Turisme s’ha muntat un estand informatiu on s’ofereix informació sobre l’oferta turística dels quatre municipis.

Així, tots aquells que vulguen saber més sobre l’oferta de turisme gastronòmic de l’Alt Maetrat Human Land poden visitar l’estand informatiu. Cal assenyalar que el territori d’Alt Maestrat Human Land té una gran riquesa gastronòmica ja que compta amb aigües i formatges amb reconeixement internacional i les seues mels, olis, tòfones i fruita seca també són molt preuats. Dins dels productes elaborats cal destacar els torrons que s’elaboren de forma tradicional amb avellana o ametla.

La gastronomia de l'Alt Maestrat Human Land en la I Fira de Turisme Gastronòmic de Castelló
La gastronomia de l’Alt Maestrat Human Land en la I Fira de Turisme Gastronòmic de Castelló