La Diputació, carter d'excepció dels Reis Mags
La Diputació, carter d'excepció dels Reis Mags

La Diputació de Castelló garantirà que cap xiquet castellonenc es quede sense demanar els seus joguets a Les seues Majestats els Reis Mags d’Orient en confeccionar una carta que ja es pot descarregar online a través del portal provincial www.dipcas.es en la seua versió en castellà o en valencià. És el primer any que el Govern Provincial amplia el seu servei a través de les noves tecnologies amb tal que Les seues Majestats Melchor, Gaspar i Baltasar puguen complir els desitjos plasmats pels xicotets de la província en les missives que el Govern Provincial ha posat a la seua disposició.


El vicepresident i diputat de Cultura, Vicent Sales, ha posat en valor la naturalesa d’aquesta iniciativa ja que “gràcies a ella, responem a les demandes dels consistoris i, sobretot, alimentem la il·lusió dels xiquets”.

Cal recordar que la Diputació de Castelló manté també el servei d’impremta d’aquestes cartes als Reis Mags per als ajuntaments de municipis menors de 20.000 habitants que ho sol·liciten, en la seua línia d’ajudar als pobles amb menys recursos a tenir aquest tipus de servei que d’una altra manera els seria complicat sufragar.