Juan Ayuso guanya la IV Volta Ciclista a Vilafranca

1248

DiaDia

El passat cap de setmana del 16 i 17 de juny, Vilafranca ha acollit la 4a edició de la seua Volta Ciclista, VIé Memorial Jofre Grau Biosca.

Dissabte de vesprada, els corredors cadets van correr la primera etapa entre Vilafranca i Castellfort, amb un recorregut de 55 kms.

La victòria d’etapa era per a Juan Ayuso que s’imposava a l’sprint a Marc Terrassa. El corredor amb arrels vilafranquines Andreu Murla Prades acabava l’etapa a la vuitena posició.

Diumenge pel matí es disputava la segona etapa entre Castellfort i Vilafranca, a l’igual que a la jornada anterior Juan Ayuso guanyava l’etapa a l’sprint a Marc Terrassa i Arnau Gilabert. Andreu Murla Prades va quedar vuité a 11 segons.

Així, Juan Ayuso de l’equip Ginestar-ULB Sports s’adjudicava aquesta IV Volta Ciclista a Vilafranca. segon era Marc Terra del Club Ciclista Petra amb el mateix temps i tercer Guillem Fuentes del GD Llopis.

Juan Ayuso també guanyava el mallot de la montanya i la general regional. La general de metes volants va ser per a Francesc Bennassar, la de cadets de primer any per a Marc Terrassa, la provincial per a Marc Cabedo i la d’equips per al Ginestar ULB Spots.

Andreu Murla Prades va acabar la volta al lloc 10 de la general i va ser el segon provincial.

Un total de 70 ciclistes van aconseguir acabar la Volta, que enguany ha passat per localitats com Portell, Castellfort, Ares i Benassal amb bona climatologia.