Jornades contra la violència de gènere en Morella
Jornades contra la violència de gènere en Morella

Morella acollirà del 17 al 26 de novembre les jornades “Està en els nostres mans. Stop a la violència de gènere”. Així, demà a les 20.15 hores en les Sales Gòtiques de l’Ajuntament de Morella tindrà lloc la xarrada “De la masculinitat tradicional a les noves masculinitats igualitàries: en quin punt ens trobem?, duta a terme per Joan Sanfelix.

El dimarts 21, també a les 20.15 hores en la casa consistorial, se celebrarà la taula redona “Parlant sobre educació sentimental” a la qual seguirà un sopar de pa i porta per a tots aquells que vulguen participar.

La penúltima jornada, el dissabte 25, se centrarà en una concentració a les 19.00 hores en la plaça de l’ajuntament. En ella se celebrarà la performance “roda d’homes i dónes contra la violència de gènere”. Finalment, el diumenge 26 en el teatre municipal es projectarà la pel•lícula Figures Ocultes.

Així mateix, durant totes les jornades Al Club i l’escola infantil realitzaran activitats per a promoure la igualtat. A més, els alumnes de segon de l’AÇÒ participaran en taller de prevenció de violència de gènere.

El cartell
Per anunciar les jornades s’ha elaborat un cartell en el que apareixen varies veïnes del municipi dient “No als maltractaments”.