Important victòria del C.F. Vilafranca Juvenil

594
C.F.Vilafranca
El Juvenil del CF Vilafranca va aconseguir la victòria per 1-2 en la seva visita a Benicàssim el diumenge 23 de novembre. Alineació: Enric Dols, Mateu, Moha, Victor Garcia, Bruno, Pau, Miquel, Sergi, Javi, Victor Pardo i Enric Beltran. També van participar Ivan Troncho, Youness, Ivan Monfort i Eric. Gols: 0-1 Pau Roda (63), 1-1 (79) penal, 1-2 Youness (85)

Partit igualat en la primera part, els vilafranquins van tenir dues aproximacions a l’àrea rival per una visitants, cap dels llançaments va anar a porta. Els de Sergio Porcar i Carlos Barreda van estar molt ben posicionats en el terreny de joc. Després del descans, els visitants es van estirar i van tenir més possessió de la pilota. El Benicàssim va optar pel joc directe i va crear perill. Pau Roda de córner directe marcava el 0-1 al 63. El 1-1 arribava després d’un penal i a 5 per al final una gran paret entre Pardo i Youness la culminava aquest últim per aconseguir l’1-2 definitiu. El proper dissabte 29 de novembre, derbi al Serrito davant el Renomar Els Ports a les 15’45.