Heroic empat de l’Amateur del Vilafranca davant el Penyiscola jugant amb 9 25 minuts (1-1)

731

DiaDiaEl Vilafranca continua invicte al Serrito després d’un molt valuòs empat 1-1 al Serrito davant el Penyíscola jugant 25 minuts amb només 9 jugadors al partit jugat el diumenge 14 d’octubre.

L’11 inicial va estar format per Adrian Monfort, Bruno, Hector, Mateu, Nicolas, Andreu, Sergi, Pau, Adrian Gil, Edo i Planell.

També van jugar Enric, Adrian Garcia, Ivan i Jorge.

Els vilafranquins van fer un gran treball defensiu al llarg de tot el partit davant un conjunt amb molta qualitat i jugadors amb experiència a categories superiors.

El Penyiscola va enviar una pilota al pal, abans de l’1-0 que marcava Edo al minut 30. Andreu de cap a treta de corner va tindre el 2-0 pero la seua rematada va ixir prop del travesser. Els visitants van tindre moltes oportunitats als últims 10 minuts de la primera part.

A la represa, ocasió d’Edo, que minuts després seria expulsat al veure 2 grogues totalment innecessàries. Al Penyíscola al veure’s amb superioritat li van entrar les presses i el Vilafranca no va patir massa fins al minut 71 quan Sergi era expulsat també per doble amonestació.

A partir d’ací, el Penyiscola va trobar més forats a la defensa vilafranquina i arribaria l’1-1 al minut 78. Els de Fabrizio Burtet van defensar amb moltes ganes i encara van tindre alguna opció al contraatac amb Nicolas i Enric com a protagonistes.

Als darrers 5 minuts, els visitants van desaprofitar 2 ocasions molt clares.

El proper partit serà a Les Coves el diumenge 21 d’octubre a les 16h.