Festes Herbeset

– L’ambient i la participació regnen a les activitats tradicionals i festives en honor a Sant Miquel

– La jornada d’ahir va destacar per la Santa Missa concelebrada pel Bisbe de Tortosa

Herbeset ha celebrat les seues festes aquest cap de setmana. Així, aquestes han destacat per la participació i l’ambient a la localitat amb activitats per a tots els públics. D’aquesta manera, els veïns i veïnes d’Herbeset han gaudit d’activitats festives i tradicionals, així com de jocs i campionats. A més, la jornada d’ahir va destacar per la Santa Missa concelebrada pel bisbe de Tortosa, Enrique Benavent, el qual ha iniciat la visita pastoral a tots els pobles de la diòcesi.

Jorge García, regidor delegat a Herbeset, ha destacat “la participació que tenen les activitats a les festes d’Herbeset, tant les més tradicionals, com els jocs o els campionats que s’han realitzat aquest cap de setmana”. L’edil ha comentat que “cada any les festes d’Herbeset omplin d’ambient la localitat i tots els veïns i veïnes es reuneixen per a gaudir d’aquestos dies de germanor”. Jorge ha indicat que les activitats més festives es van realitzar durant el dissabte, mentre que el diumenge han sigut actes més solemnes com la Santa Missa amb el Bisbe de Tortosa i el tradicional retaule”.

Herbeset és una localitat situada a pocs quilòmetres de Morella amb una població habitual molt reduïda. Així, està enmig d’un gran paisatge en el qual s’inicien i arriben diferents rutes senderistes. Aquesta localitat és perfecta per a gaudir de la tranquilitat que ofereix aquest entorn amb les diferents cases rurals disponibles.