Gran victòria del Juvenil del Vilafranca al Serrito remontant a la segona part (3-2)

549

DiaDia

Victòria per 3-2 del Juvenil del Vilafranca davant Les Palmes Castelló A al Serrito el dissabte 3 de febrer.

Van jugar d’inici Mihai, Eric Bellés, Marc, Jesus, Jaime, Mario, Jorge, Andreu, Enric, Borja i Carlos.

També va participar Marius.

Els vilafranquins van dominar la primera part amb el conjunt castellonenc buscant el contraatac i una bona intervenció de Mihai va evitar el 0-1.

Al minut 31, Borja va marcar l’1-0, pero 7 minuts més tard Les Palmes Castelló feia l’1-1.

A la segona part, els visitants van marcar l’1-2 al minut 55 i després tindrien alguna ocasió més que van desaprofitar i al minut 63 Carlos marcava el 2-2. Al minut 72, Borja marcaria el 3-2 definitiu després d’una sèrie de rebots a l’àrea.

D’ací al final, els vilafranquins es van defensar amb molt d’ordre i van patir amb 10 jugadors per l’injusta expulsió de Jesus.

Així, gran alegria per a un juvenil que va millorant poc a poc, era el debut a casa de Manel Prades com a entrenador de l’equip.

El jugador de La Iglesuela, Borja Beltran, ja suma 18 gols a la lliga juvenil i 1 a la lliga amateur.

El proper partit serà a Benicarló el dissabte 10 de febrer a les 18h.