Gran victòria del Femení Futbol Sala Vilafranca davant La Mar Benicàssim Bisontes B

647

DiaDia

El Femení Futbol Sala Vilafranca continúa amb els seus bons resultats com a local i el passat dissabte 13 de gener s’imposava per 5-2 a La Mar Benicàssim, equip filial del Bisontes Castellón.

Van participar Lucia, Silvia, Andrea Sales, Celia, Itziar, Andrea Prades, Laura Tena, Rebeca i Ana.

Les vilafranquines van fer una molt bona primera part i al descans van arribar amb 2-0 gols d’Ana i Andrea Sales.

A la segona part, Celia marcava el 3-0 pero el conjunt visitant ràpidament va fer el 3-1 i després arribaria el 3-2. Van haver ocasions per a tots dos conjunts pero les locales sentenciarien amb els gols de Silvia i Itziar.

El proper partit serà a Castelló davant el Castelló B en data i hora per determinar.