Gran victòria del Femení Futbol Sala Vilafranca davant el Cabanes A (2-1)

917

DiaDia

El Femení Futbol Sala Vilafranca continúa amb el seu gran moment de forma i el passat dissabte 10 de febrer s’imposava per 2-1 al Cabanes A.

Van participar Lucia, Rebeca, Laura, Sara, Itziar, Silvia i Ana.

A la primera part van haver poques ocasions de gol, amb les vilafranquines fent un gran esforç en tasques defensives. Lucia amb una gran parada va evitar el 0-1.

A la segona part, els dos equips van buscar la victòria, arribant els gols del Vilafranca als minuts 35 i 37 marcats per Ana i Sara. El Cabanes va jugar amb portera jugadora i marcava el 2-1 al minut 39. Després una bona parada de Lucia i un remat al pal de les visitants certificaven la victòria vilafranquina.

El proper partit serà a Castelló, davant el Castelló A, segurament el diumenge 18 de febrer a les 12h.