Gran remontada del Vilafranca Juvenil a la segona part davant el Benicarló B (4-3)

581
25 anys de juvenil del C.F. Vilafranca

DiaDia

Primera victòria de la temporada per als juvenils del Vilafranca després d’imposar-se 4-3 al Benicarló B al partit jugat al Camp del Serrito el dissabte 14 d’octubre.

L’11 inicial va estar format per Adrian, Eric Sales, Manel, Marc, Jaime, Carlos, Gabi, Bogdan, Borja, Enric i Andreu.

També van jugar Mario.

Els vilafranquins van cometre vàries errades defensives als primer minuts que van fer que el marcador fóra de 0-2 als 12 minuts de joc.

A la primera part als locals els va costar portar el pes del partit. Borja i Bogdan van tindre clares ocasions, tot i el que el Benicarló B també va poder augmentar la diferència.

A la segona part, els de Sergio Beltran van millorar molt i els visitants quasi no van arribar a l’àrea local. Al minut 55 Borja de vaselina feia l’1-2. 7 minuts després, Gabi marcava després d’una jugada amb diversos rebots dins de l’àrea del Benicarló B. El Vilafranca va traure profit de 2 corners per situar-se 4-2 al marcador amb gols de Mario i Carlos. Als darrers minuts, els visitants anotaven el definitiu 4-3 amb un gran gol de falta directa.

El proper partit serà al camp del Vinaròs B, diumenge 22 d’octubre a les 12 del matí.