Futbol Juvenil: El Vilafranca acomiada la lliga golejant

712
Club de Futbol Vilafranca
El juvenil del CF Vilafranca va acomiadar la temporada amb una gran golejada al Serrito davant el Perpetu Socors a qui va derrotar per 9-2 a la plujosa tarda del dissabte 24 de maig.
Els visitants es van avançar al marcador al minut 12. Al 14 arribava el 1-1, marcat per Enric. Després els vilafranquins van dominar la trobada amb nombroses ocasions de gol que no van poder materialitzar, a poc per al final de la primera part, Nicolas marcava el 2-1, resultat al descans. A la segona meitat, els de Anselmo Martínez van ser totalment superiors i els gols van anar caient, marcant 2 Sergi, 2 Pablo Pitarch, 1 Bruno i 2 Ivan Troncho. Destacar la gran actuació del porter visitant, que amb les seves aturades va evitar que la diferència en el marcador no fora més gran.