Finalitza el termini de presentació d'exemplars al concurs de cartells del 54 Sexenni
Finalitza el termini de presentació d'exemplars al concurs de cartells del 54 Sexenni

El concurs del cartell anunciador del 54 Sexenni de Morella conclou el termini per a presentar nous dissenys. D’aquesta manera, s’han presentat més de 20 cartells que pretenen representar a les festes majors de Morella, el Sexenni, en honor a la Mare de Déu de Vallivana. El dia 6 de desembre es coneixerà el disseny guanyador i més tard s’exposaran tots els cartells participants. A més, també es concediran la resta de premis de les diferents categories del concurs.

La regidora de Cultura i Festes, Rocío Querol, ha destacat que “busquem una imatge més moderna d’aquestes festes amb tanta història. L’any passat va ser tot un èxit amb l’Anunci i esperem que ho siga també ara”.

El concurs del cartell anunciador del 54 Sexenni de Morella té diferents categories i premis. Així, el disseny guanyador compta amb un premi de 1.000 euros. A més d’aquest, hi ha altres premis especials com el cartell presentat per un o una artista morellà que compta amb un premi de 500 euros. També hi ha categories per als estudiants del col·legi o l’institut, els quals tenen un premi de 150 i 300 euros respectivament.