Èxit d’una nova edició del concurs de postres amb avellana a Benassal

660
PUBLICITAT

Benassal ha celebrat amb èxit una nova edició del concurs de postres amb avellana. Aquest any s’ha tingut en compte el millor sabor i la millor presentació. Des de l’Ajuntament de Benassal s’ha valorat la implicació dels veïns en l’elaboració de les postres. La valoració dels mateixos s’ha celebrat en un entorn privilegiat com és el Forn de Dalt, recentment restaurat.

Cal recordar que durant el Mes de l’Avellana, que continua fins al pròxim pont de novembre carnisseries, forns i pastisseries de Benassal venen productes especials elaborats amb avellana. Des de tot tipus d’elaboracions pastisseres fins a embotits amb el sabor de l’avellana formen part d’una carta de productes que, d’altra banda, també poden trobar-se durant l’any en nombrosos establiments de Benassal.

A més, aquest any, per potenciar la marca Avellana de Benassal, l’Ajuntament ha realitzat bosses promocionals que permeten als establiments oferir els seus productes amb avellana amb aquest segell distintiu.

concurs-postres-1

concurs-postres-3

concurs-postres-5

concurs-postres-4