Empat entre el Vilafranca Futbol Sala Femení i el Moró

693
Vilafranca Futbol Sala
El Femení Futbol Sala Femení i el Moró van empatar a 1 al Poliesportiu Municipal el dissabte 13 de desembre. Van jugar Patri, Laura, Itziar, Andrea Sales, Alicia, Rebeca, Mar, Jenny, Marta i Marina.
Gols: 0-1 (20), 1-1 (30)

Les vilafranquines van eixir amb força i als primers 10 minuts van enviar 3 pilotes als pals. El Moró comptava amb una excepcional portera i una jugadora destacada en atac. A falta de 50 segons per al descans, un rebot una mica estrany propiciava el 0-1 en pròpia porta. A la segona meitat, oportunitats de gol per als dos equips, amb grans actuacions de les porteres. Andrea Sales marcava el 1-1 al minut 30 i després el Moró enviar una pilota al pal. La propera jornada, l’equip començarà la segona volta de la competició, jugant a Vilafamés davant Els Ibarsos, en data i hora per determinar.