Neteja de neu per part dels bombers

Els subdelegats del Govern en Castelló, David Barelles, i en Terol, José Maria Valero, es van reunir en el Comité Executiu del Protocol per a nevades i situacions meteorològiques extremes en la xarxa de carreteres de l’Estat.


Durant l’encontre celebrat en Castelló, es va acordar tallar al tràfic, “amb caràcter preventiu”, la A-23 i l’N-232 en cas de fortes nevades, per tal d’evitar que els usuaris es queden atrapats i agilitzar la neteja per part dels serveis de Foment, segons va assenyalar Barelles.

A més, es va indicar que aquestos talls de caràcter preventiu, podran ser totals o parcials i que seran avisats amb prou antelació. En el cas de la província de Castelló, aquestes mesures es podran dur a terme en la A-23 i el port de Querol en l’N-232 –les dues zones més afectades per les nevades-.

Finalment, es va ressaltar que els subsectors de Tràfic de la Guàrdia Civil de Castelló i Terol es comunicaran de forma contínua per a compartir estratègies i prendre les mesures necessàries, “sempre de forma conjunta perquè qualsevol decisió es pren en una de les províncies té repercussió en l’altra”, va indicar el subdelegat de Castelló.

FER UN COMENTARI

Please enter your comment!
Please enter your name here

*