La festa del foc. La festa del patró dels animals. La festa de Sant Antoni. La comarca dels Ports viu intensament les celebracions que cada any, després de finalitzar nadal, arriben als municipis i atrauen a centenars de veïns i visitants.

Per açò, les localitats que componen la Mancomunitat Comarcal Els Ports s’han unit per a presentar els festejos. Un acte que es durà a terme a Villores divendres que ve dia 12 a les 11.00 hores.

Dimonis, fogueres, barraques, dolçaina i tabal, representacions teatrals… donen forma a aquesta singular festa en la qual cada municipi comparteix tradicions però viu de forma diferent i única.

Així, Olocau és el primer municipi a iniciar la ronda de Sant Antoni als Ports aquest mateix cap de setmana i que s’allargarà fins al 3 de febrer quan finalitze a la Todolella. L’agenda completa de Sant Antoni és: del 17 al 20 de gener a la Pobla de Benifassà, del 19 al 21 a Forcall, el 20 de gener a Villores, dies 20 i 21 de gener a Morella i Vilafranca, 27 i 28 de gener a Cinctorres, dia 27 a Vallibona i del dissabte 27 al dilluns 29 en La Mata.