Els membres del Club Ciclista Picaio participen a la cursa Orbea Pax-Avant

858

CCPIACIO CCPICAIO

El passat cap de setmana alguns membres del Club Ciclista Picaio van participar a la cursa Orbea Pax-Avant, que va tindre lloc a la localitat navarresa d’Isaba. Una prova molt dura i amb diversos ports de montanya. Hi havia 3 possibles recorreguts amb trams per territori francés.

A la cursa de 192 km i 5230 metres de desnivell positiu, Jose Manuel Tena quedava el 112, Miguel Angel Prades el 113 i Ignacio Prades el 114 que van fer un temps de 9h 30m 56s. Ezequiel Altabas quedava a la posició 135 9h 41m 42s.
A la cursa de 143 km i 3600 metres de desnivell positiu, Jose Manuel Fabregat arribaria a la posició 226 amb 7h 19m 47s. Alfonso Carlos Fortanet i Francisco Altabas obtnien els llocs 365 i 366 amb 7h 48m 51s