Els Juvenils del Vilafranca es retroben amb la victòria golejant el Vilafamés (4-0)

459

Els Juvenils del Vilafranca es van retrobar amb la victòria el passat dissabte 29 d’abril després de superar al Vilafamés per 4-0 al Camp del Serrito.

L’alineació inicial la formaven Adrian, Eric, Manel, Pau, Barreda, Carlos, Mateu, Gabi, Borja, Marc i Enric Beltran.

També van jugar Izan i Marius.

A la primera part els vilafranquins van tindre moltes ocasions de gol, pero la bona actuació del porter del Vilafamés va fer que s’arribara al descans amb 0-0 al marcador.

A la segona part, Gabi va fer l’1-0 al minut 55, abans el Vilafamés va poder fer el 0-1. Després, Enric Beltran aconseguia un hattrick fins al 4-0 final i el marcador va poder més abultat amb xuts al pal i bones parades del porter visitant.

El proper dissabte 6 de maig, partit al camp del lider Vilareal C en horari per determinar.