Els errors defensius del Vilafranca el condemnen a la derrota davant l’Albocàsser

818

Derrota del CF Vilafranca davant l’Albocàsser per 1-3 el diumenge 6 de setembre, en el que era el quart amistos de la pretemporada.

L’alineació inicial estava formada per Adrian Vicente, Alejandro, Javi Nadal, Hector, Hector Artola, Andreu, Javi Prades, Pablo Tena, Adrian Andrés, Edo i Cesar.

També van participar Guillem, Miquel, Pablo Andrés, Aitor, Pablo Pitarch i Jordi Sales.

Com a l’anterior amistos, els visitants s’avançaven molt prompte al marcador amb una balonada llarga que feia que el davanter rival es plantara davant Adrian, era el minut 5. Al minut 11 una falta llançada al segon pal l’aprofitava l’Albocàsser per situar el 0-2 al marcador. A partir d’aquest moment, el Vilafranca va portar el pes del partit, pero sense massa ocasions clares de gol, destacant una de Cesar que va ixir fora per poc. Al minut 29 un gran assistència de Pablo Tena la culminava Cesar posant l’1-2.

A la segona part, l’Albocàsser en una de les seues poques aproximacions marcava l’1-3. El Vilafranca va jugar més desordenat a la segona part i l’Albocàsser es va quedar en 10 als últims 15 minuts, pero el marcador ja no es va moure tot i les bones jugades d’Aitor per banda dreta i ocassions de Guillem i Pablo Andres.

El proper cap de setmana, doble compromís per als de Francis Roig i Alex Tena. El divendres 11 per la nit, partit al Porrejat d’Atzeneta i el diumenge 13 últim partit de la pretemporada davant Els Ibarsos de Primera Regional al Serrito a les 17’30h.