Els errors defensius condemnen al Vilafranca davant l’Albocàsser (3-4)

705

Derrota de l’Amateur del Vilafranca per 3-4 davant el Albocasser el diumenge 6 de novembre.

Alineació: Adrian Vicente, Bruno, Manel, Javi Nadal, Pau Pitarch, Andreu, Javi Prades, Edo, Jordi, Adrian Andrés i Pablo Andrés.

També van jugar Ivan, Pardo i Mateu.

Gols: 1-0 Pablo Andrés (14), 1-1 (17), 1-2 (26), 1-3 (39), 1-4 (40), 2-4 Adrian Andrés (66), 3- 4 Bruno (88)

En els primers minuts moltes oportunitats de gol. Els vilafranquins es van avançar al marcador als 14 amb un gol de Pablo Andrés. El Albocàsser empatava 3 minuts més tard. Al 26 arribava el 1-2, després clara ocasió per Adrian Andres que enviava fora davant el porter.

Els minuts 39 i 40 van ser fatídics amb 2 grans errors defensius que feien que el marcador al descans fora de 1-4.

La segona part domini total del Vilafranca davant un Albocàsser que amb prou feines va arribar a l’àrea. Jordi va tenir una clara ocasió per marcar, Adrian Andrés va marcar el 2-4 en el 66 i Bruno va anotar el 3-4 en el 88 quan els locals jugaven amb 10 per expulsió de Javi Prades.

El proper partit serà a Peníscola el diumenge 13 de novembre a les 16’30h.