Els equips de futbol del CF Vilafranca han començat els partits de pretemporada.

683

Així l’Amateur va perdre el dissabte 6-0 davant el Catí, equip on juga el vilafranquí Javi Prades. Els d’Anselmo Martinez res van poder fer davant d’un rival que ja ha jugat 6 partits de preparació i que l’any passat estava a Regional Preferent.

Diumenge l’equip es presentava al Serrito davant el Juvenil B del CE Castelló on milita el vilafranquí Ramon Marin, en un partit que els vilafranquins acabarien perdent al temps de descompte per 1-2.
Van jugar Adrian Vicente, Bruno, Hector, Pablo Pitarch, Blas, Andreu, Ivan Troncho, Cesar, Christian, Adrian Andres i Pablo Andres.
També van jugar Edo, Pablo Tena, Fermin, Nicolas, Pau i Miguel.
Cesar va marcar el gol del Vilafranca als 18 minuts. El propi Cesar i Christian també van tindre ocasions per a marcar.
A la segona part, el Juvenil B albinegre remontaria el partit.
Dijous a Cinctorres a les 20h i diumenge de vesprada a Albocàsser.
DSC09841 DSC09838 DSC09837 DSC09833 DSC09828 DSC_0024 DSC_0023 DSC_0022 DSC_0020
JUVENILS
Els juvenils van jugar el seu primer partit de pretemporada el matí del dissabte 23 d’agost amb una contundent golejada, 6-0 davant el Benicàssim.
Van jugar Enric Dols, Eric, Pau, Bruno, Moha, Ivan Monfort, Victor Garcia, Sergi, Victor Monfort, Miguel, Enric Beltran, Javi Fortanet i Youness.
Els vilafranquins van tenir un gran encert cara a porteria en la primera meitat, anotant Javi Fortanet 3 gols, resultat al descans 3-0.
A la segona meitat, els locals van continuar dominant i van arribar 3 gols més, marcats per Miguel, Youness i Bruno.
Així, bon inici dels joves, que el proper dissabte 30 tornaran a jugar al Serrito contra el Jerica a les 18h.