El Xert s’imposa al Vilafranca en el Serrito a segona regional

550
C.F.Vilafranca
Derrota del CF Vilafranca per 0-2 al Serrito davant el Xert el diumenge 14 de desembre. Alineació: Vidal, Hector Artola, Alejandro, Hector, Nicolas, Fermin, Javi, Pablo Tena, Christian, Cesar i Adrian Andrés. També van jugar Adrian Fabregat, Ismael, Pablo Pitarch i Jordi Sales.

Gols: 0-1 (29), 0-2 (68)
Bona primera part dels vilafranquins que es van poder avançar en el marcador als 6 minuts amb una clara ocasió d’Adrian Andres que es va topar amb el porter visitant. El Xert sortia amb la pilota jugada des del darrere i amb prou feines portaria perill a la porteria de Vidal. Al 29, després d’un servei de córner arribava el 0-1 amb un cop de cap que va pegar al pal abans d’entrar. El Xert va tenir una altra ocasió que va sortir alta. A la segona meitat, el Vilafranca va baixar una mica el nivell i li va costar arribar amb claredat a l’àrea de l’Xert. Els visitants anotaven el 0-2 al 68 i després Vidal amb una bona parada evitava el 0-3. Al 80 un penal per mà hauria pogut posar emoció fins al final, però el llançament de Javi va anar al travesser. El proper diumenge 21 de desembre, partit al camp del lider Vinromà a les 15’30 per acomiadar al 2014.