El Vinaròs goleja l’Amateur del Vilafranca a la segona part (6-0)

634

DiaDia

L’Amateur del Vilafranca perdia per golejada, 6-0, en la seua visita a Vinaròs del passat diumenge 25 de març.

L’alineació inicial va estar formada per Adrian Monfort, Mateu, Hector, Alejandro, Nicolas, Andreu, Ximo, Ivan, Enric Conesa, Adrian Gil i Edo.

També van jugar Bruno, Sergio, Adrian Andres i Pau.

A la primera part, els locals van dominar el joc amb els vilafranquins defentsant-se amb ordre i amb bones intervencions del porter Adrian.

A la segona part, el Vinaros va posar al terreny de joc als germans Espinosa, fitxats aquesta setmana del Sant Jordi de Preferent i aquestos van marcar diferències fins al 6-0 final.

Edo amb un llançament al travesser va tindre l’oportunitat més clara per al Vilafranca.

El proper partit serà ja el cap de setmana del 7 i 8 d’abril quan el Vilanova visitarà el Serrito.