El Vilafranca tanca la pretemporada perdent amb el Benassal (1-3)

603

L’Amateur del CF Vilafranca jugava el passat diumenge 11 de setembre al Serrito davant el Benassal el seu últim partit de pretemporada, perdent per 1 a 3.

Van jugar d’inici Adrian Vicente, Alejandro, Hector, Javi Nadal, Nicolas, Andreu, Victor Pardo, Javi Prades, Pablo Pitarch, Javi Fortanet i Pablo Andres.

També van jugar Bruno i Youness.

A la primera part, el Benassal va ser el dominador, amb bones parades del porter Adrian. Als vilafranquins els va costar crear joc, pero l’1 a 0 va arribar a poc per al descans en pròpia porta.

A la segona part, els visitants van fer l’1-1 al minut 50. Després el Vilafranca va poder avançar-se al marcador amb una ocasió de Pablo Andrés. Els locals van baixar fisicament als darrers 15 minuts i el Benassal marcaria als minuts 83 i 85 per deixar el marcador en el definitiu 1-3.

El proper diumenge 18 de setembre, els de Francis Roig i Alex Tena ja comencen la lliga de 2ª Regional. Jugaran a les 17’30 al Camp de la Planeta de Rosell.